Meklēt šajā emuārā

pirmdiena, 2011. gada 21. marts

Aktieri...

Tātad, laikam ir jāsāk ar to kas tad ir šie brīnumiem pilnie aktieri, kuri liekmums šo filmu skatīties vēl un vēl......


Laikam jau pirmais būs Robert Pattison (Edvards):

Dzimšanas diena: 1986.gada 13. maijā Londonā
Iesauka: Robs
Augums: 1.85cm
 Un tagad tāda maza daļina no viņa biogrāfijas :)

Roberts dzimis Londonā, Anglijā. Viņa māte Klēra strādāja modeļu aģentūrā, bet tēvs, Ričards, importēja antīkus ASV auto. Vēlāk viņš nokļuva amatieru teātrī, kur uzsāka savas aktiera gaitas. Roberts piesaistīja Tess of the D’Urbervilles aģenta uzmanību un sāka pretendēt uz profesionālākām lomām. Pattinsonam ir divas vecākas māsas, dziedātāja Lizija Patinsone un Viktorija Patinsone

Patinsonam ir bijušas nelielas lomas televīzijas filmās ”Ring of the Nibelungs” un ”Vanity Fair”, tomēr vēlāk ainas ar viņa piedalīšanos tika izgrieztas un tās ir redzamas tikai DVD izdevumos. 2005. gadā Roberts tika pie Sedrika Digorija lomas filmā Harijs Poters un Uguns biķeris. Žurnāls The Times, par šo lomu, Robertu nodēvēja par Britu nākotnes zvaigzni. (angļu: Brittish Star of Tomorrow). Viņš vairakkārt ir ticis nosaukts par nākamo Džūdu Lovu.Roberts ir attēlojis Edvardu Kalenu filmā Krēsla, kas balstīta uz Stefanijas Meieres tāda paša nosaukuma noveles. Saskaņā ar žurnālu TV Guide, Patinsons bija norūpējies par Edvarda Kalena lomu, jo uzskatīja, ka nebūs spējīgs attēlot perfektumu, kas tiek gaidīts no tēla.Patinsons ir attēlojis Edvarda Kalena lomu arī nākamajās filmas daļās The Twilight Saga : New Moon un The Twilight Saga : Eclipse, kas tiks izdota 2010. gada 30. jūnijā. Galvenās lomas Roberts ir spēlējis filmās ”Little Ashes”, kurā viņa attēlotais varonis ir Salvadors Dalī, Britu komēdijā ”How To Be” un īsfilmā ”The Summer House”. 2009. gada 10. novembrī Revolver Entertainment izdeva DVD ar nosaukumu Robsessed, kas ir dokumentālā filma, kura stāsta par Patinsona dzīvi un popularitāti. 2010. gadā Patinsons producēja un piedalījās filmā ”Remember Me”.
Patinsons spēlē ģitāru un klavieres, kā arī pats sacer mūziku. Viņš ir iedziedājis divas dziesmas Krēslas skaņas celiņā — ”Never Think”, kuras līdzautors ir arī pats Roberts, un ”Let Me Sign”. Viņš ir iedziedājis trīs dziesmas arī filmas ”How To Be” skaņas celiņā. 2010. gadā Roberts saņēma balvu kā Holivudas visietekmīgākais negaidītais mūziķis.
Ja esmu ko aizmirsusi lūdzu papildiniet mani.... :)


Laikam nākamā un arī ļoti svarīga , pat ļoti svarīga daļa šajā stāstā ir Kristena Stjuarte (Bella)


Dzimšanas diena :1990. gada 9. aprīlis LA

Iesauka:Kris KStew Ki Ki
Augstums: 1,68 m

Mini Biogrāfija
Lai gan lielākā daļa slavena ar savu lomu kā Bella Swan, kas saga, Kristen Stewart ir darba aktieris, jo viņas pirmajos gados Los Angeles, California. Viņas vecāki, John Stewart un Jules Mann-Stewart , gan darbu kino un televīzijā.Viņas māte ir Austrālijas. Ģimenes loceklis trīs zēni, viņas vecākais brālis Cameron Stewart, un divi pieņēma brāļi Dana un Taylor.

Pēc talantu skauts nozvejotas viņas pakāpes skolas sniegumu Ziemassvētku spēlēt astoņu gadu vecumu, viņa parādījās televīzijā daži mazi lomas. Viņas pirmā nozīmīgā loma bija, kad viņa bija cast kā Sam Jennings, kas objektu drošības (2001). Drīz pēc tam viņa filmējusies kopāJodie Foster , kas hit drāma, Panic Room (2002) un tika nominēta Young Artist Award .

Slavēja viņas Panic Room sniegumu, viņa devās uz piedalīties cast Cold Creek Manor (2003), kā meita Dennis Quaid un Sharon Stone . Lai gan filma nav darīt arī pie kasē, viņa saņēma vēl vienu nomināciju Young Artist Award . Pēc parādās filmas nedaudz, un Showtime filmu sauc Runā(2004), Stewart bija nodotas loma pusaudžu dziedātāja dzīvo komūnā, Sean Penn 's savvaļā (2007), kritiski acclaimed biopic. Trešais Young Artist Award nominācijā rezultātā win šo nozīmi. Viņa arī parādījās Mary Stuart Masterson ir Cake Eaters (2007) tajā pašā gadā.

Tikai 18, Stewart uzņēmās starring lomu Twilight (2008 / I) pretī Robert Pattinson , kurš spēlē vampīru svina, Edward Cullen. Pamatā ir vairāki ar tādu pašu nosaukumu raksta Stephenie Meyer , jauno jau milzīgs pēc un filmu atvērti fani vēlas, lai vampīru romantika atdzimst. balvas ed MTV Movie Award par labāko sieviešu Performance, Stewart kārta, kas Bella turpināja sequels New Moon (2009) un Eclipse (2010 / I). Pēdējā maksājumos sērijas sākt filmēšanu 2010.gada beigās.



Pēc kāda brītiņa būs vēl..... ja ir īpašas vēlmes droši rakstiet!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru